CASSÀ TOT L'ANY

Festa Major de Cassà de la Selva

La Festa Major de Cassà és la celebració més important de la vila. Permet impregnar-se de l’essència del poble amb música, balls, barraques populars i altres activitats per a menuts i grans.
Activitats relacionades
Nit dels Músics
NIT DELS MÚSICS. Té lloc al marc de la Festa Major i tradicionalment que es fa a la plaça de la Coma, el cor de Cassà.
Fira de Santa Tecla
FIRA DE SANTA TECLA. La diada de Santa Tecla va ser escollida per marcar la celebració de la Festa Major petita de Cassà o la fira de tardor.

Programació de la #FMCassà

Image

L’activitat festiva més important de Cassà de la Selva és la Festa Major de la Santa Espina, que se celebra coincidint amb la tercera lluna plena de la primavera, 56 dies després de Setmana Santa. La Festa Major permet impregnar-se de l’essència del poble i hi són presents els elements més distintius de la vila.

Entre els actes més destacats de la festa podem trobar la Nit dels Músics, en què més de cinquanta músics cassanencs formen una cobla monumental; el Cassà es vesteix de música, amb concerts repartits per tota la vila, o els balls populars de gegants, capgrossos i cavallets, a més dels concerts i les barraques populars. Menuts i grans són ben rebuts als actes de la Festa Major de Cassà.

Image
Image
© Cassà Destapa els Sentits