VIES VERDES

Ruta Termal

La Ruta Termal té un recorregut de 14,8 km i connecta la Ruta del Carrilet II, a l’alçada de Cassà de la Selva, amb la Via Augusta o Camí Ral, a prop del PGA Golf de Catalunya.
Nivell de dificultat
Fàcil
DESCARREGA'T LA RUTA
Image

El seu traçat, que presenta un suau pendent, permet gaudir d’una gran diversitat paisatgística, propiciada pels camps de conreu, els boscos de roureda i la plana selvatana, des d’on es pot contemplar la magnífica panoràmica que formen el massís de les Guilleries i el massís del Montseny. A més, la ruta transcorre pel centre urbà de Caldes de Malavella, on es pot descobrir com l’aigua termal ha esdevingut símbol d’identitat del municipi. Podeu visitar els balnearis, les Termes Romanes o inclús tastar l’aigua que brolla per les seves fonts a una temperatura propera als 60°C.

Què són les Vies Verdes?

Les Vies Verdes són antigues vies ferroviàries que s’han reconvertit en itineraris cicloturistes i senderistes. Són espais accessibles i segurs, adaptats per fer a peu o en bicicleta, que permeten descobrir el territori de forma sostenible i lúdica. En concret, a les comarques de  Girona existeixen més de 150 km de vies verdes repartits en diferents rutes que enllacen els Pirineus amb la Costa Brava. Aquestes vies verdes es complementen amb la ruta Pirinexus. 

El poble de Cassà s’ha convertit en els darrers anys en un punt central d’aquesta xarxa de vies verdes gironines. En concret, pel municipi hi passen o hi tenen el seu inici fins a tres vies verdes, entre elles la Via Verda del Carrilet II.

Image
Image
© Cassà Destapa els Sentits