Mercats de Cassà
Les parades del mercat de Sant Jordi

Mercats de Cassà

Sota la marca de Mercats de Cassà s’agrupen diverses iniciatives que tenen lloc en diferents moments de l’any.

Mercat setmanal

Cada dimecres i dissabte de 8 a 14 h es pot visitar i comprar al Mercat setmanal de Cassà de la Selva, que s’ubica al Passeig Vilaret amb parades de fruita, verdura, olives, embotit, flors, planter, tèxtil...

Mercat de Sant Jordi

El Mercat de Sant Jordi té lloc durant tot un dia a la Plaça de la Coma i hi ha parades d’articles relacionats amb la Diada de Sant Jordi, signatura de llibres per part d’autors, espectacles i tallers infantils, parades d’entitats o creadors locals...

Generalment té lloc el cap de setmana previ a la Diada de Sant Jordi i en cas que el 23 d’abril caigui en cap de setmana, té lloc el mateix dia de la Diada de Sant Jordi.
Tota la informació sobre la programació a www.cassa.cat/santjordi

Mercat de Nadal

El Mercat de Nadal s’organitza un dia de cap de setmana de desembre i té parades de productes nadalencs, cantada de nadales, concurs d’engalanament d’aparadors de comerços, activitats al voltant de la Marató de TV3 o la popular encesa de llums de Nadal.

Tota la informació sobre la programació a www.cassa.cat/nadal

Mercat de segona mà i d’intercanvi

Té lloc dues vegades a l’any: el mes de març i de novembre. És un punt de trobada de diverses persones amb iniciatives favorables a les 4R: reciclar, reduir, reparar i reutilitzar. Durant el dia del mercat es programen diverses activitats i es presenten projectes que actuen d’acord amb aquesta filosofia, a banda de comptar amb les principals parades que permeten intercanviar i/o comprar objectes de segona mà.

Més informació AQUÍ.