Esdeveniments esportius
El Festival de Patinatge de Cassà

Esdeveniments esportius

Cassà disposa d’una zona esportiva farcida d’equipaments que permeten practicar diferents tipus d’esport: camp de futbol, pista de bàsquet, hoquei i patinatge, piscina coberta i descoberta i un pavelló polivalent on es practica habitualment tennis taula.

Aquests equipaments públics sovint són escenari de diversos esdeveniments esportius.

Marató de Vies Verdes

La Marató de les Vies Verdes de la Ruta del Carrilet combina la muntanya i el mar i surt de Girona fins arribar al municipi costaner de Platja d’Aro. Cassà de la Selva és un dels municipis per on passen tots els participants.

Mediterranean International Cup (MIC)

Torneig internacional de futbol base organitzat per AE MIC Football i que disputa part dels seus partits al camp de futbol de Cassà de la Selva. El MIC té lloc durant la Setmana Santa i agrupa equips de futbol base de tot el món, entre els quals hi ha els principals noms de la lliga esportiva espanyola.

Trailwalker

La Trailwalker és una iniciativa solidària organitzada per Oxfam Intermón i que consisteix a fer 100 quilòmetres juntament amb un equip. En el cas de la Trailwalker de Girona el recorregut va d’Olot a Sant Feliu de Guíxols i, per tant, tots els participants passen per Cassà de la Selva, on hi ha un punt d’avituallament.