Mercat de segona mà i d'intercanvi
Algunes de les parades del Mercat de segona mà i d'intercanvi

Mercat de segona mà i d'intercanvi

2017 11 mercatsegonamaEl Mercat de segona mà i d'intercanvi és un punt de trobada de diverses persones amb iniciatives favorables a les 4 R: reciclar, reduir, reparar i reutilitzar

Durant el dia del mercat es programen diverses activitats i es presenten projectes que actuen d'acord amb aquesta filosofia, a banda de comptar amb les principals parades que permeten intercanviar i/o comprar objectes de segona mà.

>> Proper Mercat de segona mà i d'intercanvi: diumenge 26 de novembre de 2016 de 9 a 14 h a l'esplanada de fires (davant de l'escola Aldric al carrer Xavier Carbó).

>> Programació del Mercat del diumenge 26 de novembre de 2017
- Parades del mercat de segona mà i d'intercanvi, de 9 a 14 h, a l'esplanada de fires (carrer Xavier Carbó davant de l'escola Aldric). 
- Visita guiada en bicicleta de la ruta del suro a la vila de Cassà, d'11 a 13 h, sortida de l'esplanada de fires. Inscripcions a promocioeconomica @ cassa.cat o telèfon 972 462 821.
- ITB punt de revisió de bicicletes, d'11 a 14 h, a l'esplanada de fires. 

Aquesta activitat forma part de la Setmana Europea de la Prevenció de residus. 

Paradistes interessats en participar al Mercat del 26 de novembre de 2017

Els paradistes interessats a participar al Mercat de segona mà i d’intercanvi que tindrà lloc el diumenge 26 de novembre de 2017 es poden inscriure fins al dia 26 d’octubre.

Qui i com es pot fer la sol·licitud per participar-hi?
Poden demanar la participació en el mercat de segona mà i d’intercanvi les persones majors d’edat, a títol individual o en representació d’una entitat o associació sense ànim de lucre. Per fer-ho, han d'enviar instància genèrica de la seu electrònica. En aquesta instància genèrica, cal adjuntar-hi una còpia del DNI o CIF. A la instància cal especificar:

- Nom, cognoms i DNI del sol·licitant o CIF en el cas d’entitats i associacions sense ànim de lucre.
- Adreça postal, adreça electrònica, població i telèfons de contacte.
- Indicar que sol·licita posar una parada al Mercat de segona mà i d’intercanvi que se celebrarà el dia 26 de novembre de 2017.
- Metres que vol ocupar (metres lineals de llarg i d’ample). Màxim per inscripció: 10 metres de llarg per 3 metres d’ample.
- Descripció dels productes que vol vendre.

S’adjudicaran les autoritzacions per rigorós ordre d’inscripció.

Objecte del mercat
Aquest mercat pretén afavorir el consum responsable i la salut del medi ambient mitjançant la pràctica de les 4 R:
- Reduir
- Reutilitzar
- Reciclar
- Reparar
En aquest mercat es poden comprar, regalar, intercanviar o vendre objectes, sempre que siguin de segona mà.
Lloc i horari de celebració del Mercat: Carrer Xavier Carbó (davant escola Aldric). En cas de mal temps,tindrà lloc al Pavelló Polivalent (carrer del Gironès, 16). L'horari serà de 9 a 14 h.

Horaris de muntatge i desmuntatge
- Es podrà accedir amb vehicles de 8 a 9 h del matí. A partir de les 9 h, tots els vehicles han de ser fora d’aquest recinte.
- En el moment d'arribar l'organització entregarà a cada paradista un distintiu que ha d'estar col·locat en un lloc de la parada ben visible.
- No es podrà desmuntar abans l’horari establert de finalització excepte per causes de força major o meteorològiques.

Productes autoritzats als mercat de segona mà i d’intercanvi
- Música i instruments musicals
- Llibres i contes
- Eines
- Material per a nadons i infants
- Electrodomèstics i aparells elèctrics
- Jocs, joguines i disfresses
- Mobles
- Pel·lícules
- Material esportiu
- Material informàtic
- Roba i complements
- Parament de la llar
- Articles de col·leccionisme

No es poden vendre o intercanviar animals, aliments, medicaments ni productes perillosos per a la salut, per al benestar de la població o per al medi ambient. Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar.

end faq