Càntut
El Festival Càntut vol donar a conèixer les cançons i músiques dels avis

Càntut

El Festival Càntut té lloc un cap de setmana de novembre a Cassà de la Selva i és un esdeveniment que dóna vida a les cançons i músiques dels avis.

La iniciativa neix dels creadors i col·laboradors del projecte Cançons i músiques dels avis, que van crear un web amb diversos enregistraments amb cançons d’abans fins arribar a les 1.000 gravacions. En aquest moment van considerar que havien de fer un pas més i d’aquí va sorgir el Festival Càntut, que té lloc a Cassà.

El municipi va ser escollit pels organitzadors com a indret per acollir el festival tenint en compte la seva àmplia trajectòria musical i la multiplicitat d’entitats que poden sumar elements interessants al projecte.

L’objectiu del Festival Càntut és donar vida a les cançons del web Càntut. Cançons i músiques dels avis, a banda d’ajudar i donar a conèixer les persones, músics, grups, entitats i col·lectius que treballen per divulgar el patrimoni musical tradicional català, sobretot potenciant el més proper.

En aquest festival hi participen les diverses entitats musicals cassanenques juntament amb els centres escolars. Durant el cap de setmana hi ha tallers, xerrades, exposicions, concerts i altres activitats.

Tota la informació a www.cantut.cat